Startsidan » Västernorrland

Konferensanläggningar i Västernorrland

Någon av dessa konferensanläggningar i Västernorrland ger er en perfekt konferensupplevelse. Hitta rätt anläggning i till exempel Örnsköldsvik och Sundsvall.

Björnforsens Konferenshotell

Björnforsens konferenshotellI den familjära stämmningen och den natursköna miljön är det lätt att trivas i Björnforsen. Här kan ert företag bygga den rätta teamkänslan.

Länk

 

Gideåbruk Hotell & Konferens

Gideåbruk hotell och konferensNär ni besöker Gideåbruk kommer ni till en plats med gamla anor. Redan i början av 1800-talet anlades järnbruket och den rosa herrgården, som ligger strax intill oss, byggdes år 1830. Idag driver vi, Marie Tjärnström med personal, en konferensanläggning med helhetkoncept. Våra gäster skapar nya idéer, visioner och strategier på Gideå Bruk Hotell & Konferens nästan varje dag. Just denna blandningen mellan gammalt och nytt är så symbolisk. För visst är det väl så att man, för att ta rätt steg framåt, ibland behöver blicka bakåt. Se på det som varit och utifrån det skapa morgondagen. Vad kan då vara bättre än att göra det i en miljö där historiens vingslag blandas med framtidsvibrationer!

Länk

 

Västernorrland

  • Västernorrland

Annons

Övriga anläggningar

  •