Startsidan » Uppsala

Konferensanläggningar i Uppsala

Alla konferensanläggningar i Uppsala län. Anläggningar perfekta för er konferens finns till exempel i Enköping och Uppsala.

Fagerudd konferens

FageruddEn bit utanför Enköping ligger Fagerudd konferens. Konferensanläggningen ligger ett tiotal meter från strandkanten i en mycket rofylld miljö. Här skapar personalen de bästa förutsättningarna för att ni ska få en riktigt lyckad konferens.

Länk

 

Gimo Herrgård

Gimo HerrgårdI norra Uppland hittar du Gimo Herrgård. Herrgården är omgiven av parker, sjöar och skog. Boende och mat är av högsta klass.

Länk

 

Krusenberg Herrgård

Krusenberg HerrgårdPå fyrstjärninga Krusenberg Herrgård är ni garanterade en toppenkonferens. Här finns både toppenmat och massor av spännande aktiviteter.

Länk

 

Sunnersta Herrgård

Sunnersta HerrgårdSunnersta herrgård är en modernt renoverad herrgård med gamla anor. Sunnerstaviken ligger ett stenkast i från. Dusch och badrum delas av flera rum.

Länk

 

Uppsala Konsert och Kongress

Uppsala konsert och kongressI centrala Uppsala, på Vaksala torg, finns Uppsala Konsert & Kongress. Detta är en renodlad eventanläggning så boende ordnas med fördel på något närliggande hotell. Här kan du uppleva en modern byggnad som är lika pännande som omtalad.

Länk

 

Uppsala

  • Uppsala

Annons

Övriga anläggningar

  •