Startsidan » Södermanland

Konferensanläggningar i Södermanland

Är du på jakt efter bra konferensanläggningar i Södermanland har du hittat rätt. Här finns bra anläggningar i städer som Nyköping och Katrineholm och Eskilstuna.

Ekenäs Herrgård

Ekenäs HerrgårdVälkommen till Ekenäs herrgård, belägen invid sjöarna Långhalsen och Vadsbrosjön. Här bor du i unik hemmiljö bland kakelugnar och gamla möbler och vi serverar inget annat än genuint hemlagad husmanskost. Ekenäs herrgård, med sina lugna rofyllda omgivningar, är den perfekta platsen för den mindre konferensen. Upp till 28 nattgäster kan beredas plats på Ekenäs.

Länk

 

Gripsholms Värdshus

Gripsholms VärdshusVill ni avnjuta boende av bästa sort är Gripsholms Värdshus något för er. Här kan njuta av en avkopplade och sammansvetsande konferens.

Länk

 

Sundbyholms slott

Sundbyholms slottVid Mälarens strand hittar du Sundbyholms slott. Här kan du och ditt sällskap konferera i genuin slottsmiljö och njuta av en fantastisk miljö. Vid sida av er konferens finns många roliga aktiviteter att fördriva tiden med liksom en avkopplande spa-anläggning.

Länk

 

Yxtaholms Slott

Yxtaholms slottEndast en timmes bilfärd från Stockholm vilar Yxtaholms Slott avskilt på en liten ö. Här har mötet mellan människor länge varit det viktigaste, oavsett om ni är 2 eller 90 personer. Idag drivs här en förstklassig konferensanganläggning i en enastånde vacker och historisk omgivning.

Länk

 

Södermanland

  • Södermanland

Annons

Övriga anläggningar

  •